SPORT

Conte para derbit vjen me deklartë të papritur

Të gjithë janë në pritje të derbit mes Milanit dhe Interit.

Antonio Conte ka dalë ditën e djeshme në konferencë para mediave ku ka folur para ndeshjes së Interit kundër Milanit.

Trajneri zikaltër, ndër të tjera, është pyetur edhe përplasjen e Brozoviç me Lukakun.

50-vjeçari nuk ka preferuar të përgjigjet drejtëpërdrejtë por është mjaftuar duke thënë:

“Interi është gjithmonë shumë i përfolur në media dhe kam vënë re që kështu ka qenë edhe në të kaluarën, por kjo nuk do të thotë që duhet të mësohemi me këtë situatë.

Është një situatë normale, të cilën klube të tjera dinë ta fshehin më mirë dhe ta zgjidhin brenda familjes.

Kemi një diferencë të madhe të rritjes brenda dhe jashtë fushës. Kemi boshllëqe të mëdha dhe duhet të jemi të mirë në plotësimin e tyre. Ne duhet të ndryshojmë zakonet e këqia të gjithë së bashku”, tha ai duke lënë të nënkuptohet se të dy lojtarët duhet të ngrenë flamurin e bardhë mes tyre.

Të gjithë janë në pritje të derbit mes Milanit dhe Interit.

Antonio Conte ka dalë ditën e djeshme në konferencë para mediave ku ka folur para ndeshjes së Interit kundër Milanit.

Trajneri zikaltër, ndër të tjera, është pyetur edhe përplasjen e Brozoviç me Lukakun.

50-vjeçari nuk ka preferuar të përgjigjet drejtëpërdrejtë por është mjaftuar duke thënë:

“Interi është gjithmonë shumë i përfolur në media dhe kam vënë re që kështu ka qenë edhe në të kaluarën, por kjo nuk do të thotë që duhet të mësohemi me këtë situatë.

Është një situatë normale, të cilën klube të tjera dinë ta fshehin më mirë dhe ta zgjidhin brenda familjes.

Kemi një diferencë të madhe të rritjes brenda dhe jashtë fushës. Kemi boshllëqe të mëdha dhe duhet të jemi të mirë në plotësimin e tyre. Ne duhet të ndryshojmë zakonet e këqia të gjithë së bashku”, tha ai duke lënë të nënkuptohet se të dy lojtarët duhet të ngrenë flamurin e bardhë mes tyre.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top