S’votojnë deputetët e opozitës, dështon mbledhja e Komisionit për Buxhet

Ka dështuar që të mbahet Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere pas mospjesëmarrjes së deputetëve të opozitës në votim, raporton Ekonomia Online. Kryetari i këtij Komisioni Armend Muja tha se mbledhja nuk mund të vazhdoj për shkak të mungesës së kuorumit.

S’votojnë deputetët e opozitës, dështon mbledhja e Komisionit për Buxhet
s’votojne-deputetet-e-opozites,-deshton-mbledhja-e-komisionit-per-buxhet

s’votojne-deputetet-e-opozites,-deshton-mbledhja-e-komisionit-per-buxhet

Ka dështuar që të mbahet Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere pas mospjesëmarrjes së deputetëve të opozitës në votim, raporton Ekonomia Online.

Kryetari i këtij Komisioni Armend Muja tha se mbledhja nuk mund të vazhdoj për shkak të mungesës së kuorumit.