TE NDRYSHME

Dreri futet brenda sallonit të bukurisë, bën klienten për spital (Fotot)

Punonjësit dhe klientët në sallonin e bukurisë “Beautiful”, në Neë York kanë mbetur të hashtisur dhe të frikësuar kur brenda ambienteve ku ndodheshin ka hyrë një ‘mik’ I pa ftuar.

Një dre hyri nga dritarja dhe filloi të vraponte nëpër salon ndërsa videon e publikuar dhe që po shpërndahet masivisht, shihet qartë dreri i cili u hodh mbi një kliente që ishte afër dritares.

Kjo e fundit u transportua menjëherë në spital për shkak të lëndimeve të marrë në kokë dhe këmbë ndërsa paniku dhe britma shoqëruan për disa sekonda njerëzit brenda sallonit.

“Ishte ora 12:20, kur dreri u fut brenda. Fillimisht ajo mendova se ishte një makinë që u përplas me biznesin”, ka thënë pronarja e sallonit.

Punonjësit dhe klientët në sallonin e bukurisë “Beautiful”, në Neë York kanë mbetur të hashtisur dhe të frikësuar kur brenda ambienteve ku ndodheshin ka hyrë një ‘mik’ I pa ftuar.

Një dre hyri nga dritarja dhe filloi të vraponte nëpër salon ndërsa videon e publikuar dhe që po shpërndahet masivisht, shihet qartë dreri i cili u hodh mbi një kliente që ishte afër dritares.

Kjo e fundit u transportua menjëherë në spital për shkak të lëndimeve të marrë në kokë dhe këmbë ndërsa paniku dhe britma shoqëruan për disa sekonda njerëzit brenda sallonit.

“Ishte ora 12:20, kur dreri u fut brenda. Fillimisht ajo mendova se ishte një makinë që u përplas me biznesin”, ka thënë pronarja e sallonit.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top