Hoxha me i mire ne Kosove pritet te behet kryetar i BIK pas disa viteve !

Hoxha me i mire ne Kosove pritet te behet kryetar i BI ne Kosove pas Disa Viteve edhe pse tani me eshte perjashtuar nga BI ne Kosove !

Imami i përjashtuar nga BIK-u, Drilon Gashi, i cili njihet për ligjerata të cilat nga shumë të tjerë konsiderohet si kontraverse, ka dhënë një deklaratë ku thotë që namazi është shtylla kryesore e fesë.

Gashi, nëpërmjet llogarisë së tij në ‘Facebook’, ka shkruar se “Na kanë mashtruar ata që na kanë thënë se namazi është shtylla kryesore e fesë

Ai gjithashtu ka thënë se sot në vendin tonë gjenë në shumë njerëz tiranë, të korruptuarë, nepotistë, prej atyre që hanë paranë publike, gënjeshtarë, hipokritë që vrasin gra dhe fëmijë dhe njerëz të pafajshëm në emër të Zotit dhe Profetit.