Themelohet Sindikata e Infermierëve të Kosovës

Është themeluar Sindikata e Infermierëve të Kosovës, në krye me Enlirant Durakun. Në komunikatën për media thuhet se realizimi i kërkesave mund të bëhet vetëm nëse janë të bashkuar në këtë sindikatë. “Realizimin e kërkesave dhe dinjitetit tonë mund t’a bëjmë vetëm nëse infermierët, mamitë, teknikët e laboratorit, laborantët, teknikët e radiologjisë, teknikët e stomatologjisë, […]

Themelohet Sindikata e Infermierëve të Kosovës
themelohet-sindikata-e-infermiereve-te-kosoves

themelohet-sindikata-e-infermiereve-te-kosoves

Është themeluar Sindikata e Infermierëve të Kosovës, në krye me Enlirant Durakun.

Në komunikatën për media thuhet se realizimi i kërkesave mund të bëhet vetëm nëse janë të bashkuar në këtë sindikatë.

“Realizimin e kërkesave dhe dinjitetit tonë mund t’a bëjmë vetëm nëse infermierët, mamitë, teknikët e laboratorit, laborantët, teknikët e radiologjisë, teknikët e stomatologjisë, teknikët e anestezionit, instrumentaret nga e gjithë Kosova dhe nga të gjitha nivelet e sistemit publik shëndetësor jemi të bashkuar në sindikatën tonë”.

“Duke i’u uruar punë të mbarë dhe suksese në angazhimet e reja, e të cilat nuk janë privilegj mirëpo përgjegjësi, në anën tjetër i sigurojmë komunitetet tona që përfaqësimi i drejtë i interesave tona do jetë prioritet dhe asnjëherë nën prioritet”, thuhet në komunikatë.

Përbërja e sindikatës:

Kryetar : ???????????????????????????? ???????????????????????? / ????????????????

Nënkryetare : ???????????????????????????????????? ???????????????????????? / ???????????????? / Prishtinë

Nënkryetar : ???????????????????? ???????????????????? / ???????? Ferizaj

Sekretar : ???????????????????????? ???????????????????????? / ???????????? / Prishtinë

Kryetar i Këshillit Drejtues : ???????????????????????????????? ???????????????????? / ???????????????? / Prishtinë

Kryetar i Kolegjit regjional, Gjilan : ???????????????????? ????????????????????????

Kryetar i Kolegjit regjiinal, Pejë : ???????????????????? ????????????????????????????

Kryetar i Kolegjit regjional, Vushtrri : ???????????????????? ????????????????????????????

Kryetar i Kolegjit regjional, Prizren : ???????????????????? ????????????????????????????????

Kryetare e Këshillit të Gruas : ???????????????????????????? ????????????????????????????????????

Komisioni i Rinisë : ???????????????? ????????????????????????

Komisioni Qendror Zgjedhor :

Kryetare : ???????????????????????????????? ????????????????

Nënkryetar : ???????????????????? ????????????????????????

Anëtar : ???????????????????? ????????????????????????????