Toshkovski për vizitë të NJPB Karposh: Policia të jetë në krye të detyrës në zgjedhje

Shkup, 27 shkurt – Ministri i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski sot ishte në vizitë të Njësitit të Punëve të Brendshme Karposh ku ka realizuar një takim pune me udhëheqësinë e këtij Njësiti. Në takim nga ana e udhëheqësisë së NJPB Karposh u prezantua struktura dhe personeli i këtij Njësiti dhe...

Toshkovski për vizitë të NJPB Karposh: Policia të jetë në krye të detyrës në zgjedhje
Shkup, 27 shkurt – Ministri i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski sot ishte në vizitë të Njësitit të Punëve të Brendshme Karposh ku ka realizuar një takim pune me udhëheqësinë e këtij Njësiti. Në takim nga ana e udhëheqësisë së NJPB Karposh u prezantua struktura dhe personeli i këtij Njësiti dhe...