Tragjedi në familjen shqiptare, dy prindërit dhe djali vdesin nga koronavirusi

Tragjedi në një familje të Shqipërisë, vdesin nga COVID-19 prindërit dhe djali.

Tragjedi familjare ka ndodhur në një familje nga Rubiku i Lezhës, ku kanë vdekur prindërit dhe djali nga COVID-19.

3 familjarët që kanë ndërruar jetë në pak ditë janë Hamit, Dushe dhe Alban Cara.

21 viktima nga koronavirusi janë regjistruar në 24 orët e fundit në Shqipëri. /T Ch/

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip