Vazhdon gjykimi ndaj ish-krerëve të UÇK-së në Hagë

dhe sot do të vazhdojë procesi gjyqësor ndaj ish-krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Jakup Krasniqi dhe Rexhep Selimi. Trupi gjykues do të dalë përpara ish-krerëve të UÇK-së, të cilët po akuzohen për krime lufte në Kosovë. Akoma nuk është bërë e ditur nëse seanca e sotme do të jetë e […]

Vazhdon gjykimi ndaj ish-krerëve të UÇK-së në Hagë
vazhdon-gjykimi-ndaj-ish-krereve-te-uck-se-ne-hage

vazhdon-gjykimi-ndaj-ish-krereve-te-uck-se-ne-hage

dhe sot do të vazhdojë procesi gjyqësor ndaj ish-krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Jakup Krasniqi dhe Rexhep Selimi.

Trupi gjykues do të dalë përpara ish-krerëve të UÇK-së, të cilët po akuzohen për krime lufte në Kosovë.

Akoma nuk është bërë e ditur nëse seanca e sotme do të jetë e hapur apo e mbyllur për publikun.