Vendos PZAP, ua ndalon 6 komisionerëve pjesëmarrjen në zgjedhje për 5 vite

Shpërndaje

PZAP ua ndalon 6 komisionerëve pjesëmarrjen në zgjedhje për 5 vite.

PZAP ka urdhëruar rinumërimin në një vendvotim në Prishtinë, pas ankesës së kandidates për deputete nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, Albena Reshitaj.

Po ashtu 6 personave , kryesuesit të këtij vendvotimi dhe pesë anëtarë të tij u është ndaluar pjesëmarrja në zgjedhje për pesë vite si kandidat apo si pjesë administrative e ndonjë organi zgjedhor të menaxhuara nën autoritetin e Komisioni Qendror të Zgjedhjeve.

Ky është vendimi i PZAP:

Shpërndaje

Lajmet e fundit qe mund ti lexoni...
Lajme te ndryshme te rendeishme shqip