Vizitorët e parkut në Meksikë “ngrinë në vend” kur ariu i ndërpreu piknikun – pamjet u bënë virale në internet

Një ari i uritur ndërpreu piknikun e një grupi vizitorësh në Parkun Ekologjik Chipinque të Meksikës në shtetin e Nuevo Leon. Sipas pamjeve të publikuara në internet, ariu i uritur hipi në tavolinën e vizitorëve dhe hëngri ushqimin e tyre, transmeton Telegrafi. Ata mbetën të ngrirë dhe nuk guxonin të... The post Vizitorët e parkut në Meksikë “ngrinë në vend” kur ariu i ndërpreu piknikun – pamjet u bënë virale në internet appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..

Vizitorët e parkut në Meksikë “ngrinë në vend” kur ariu i ndërpreu piknikun – pamjet u bënë virale në internet

Një ari i uritur ndërpreu piknikun e një grupi vizitorësh në Parkun Ekologjik Chipinque të Meksikës në shtetin e Nuevo Leon. Sipas pamjeve të publikuara në internet, ariu i uritur hipi në tavolinën e vizitorëve dhe hëngri ushqimin e tyre, transmeton Telegrafi. Ata mbetën të ngrirë dhe nuk guxonin të...

The post Vizitorët e parkut në Meksikë “ngrinë në vend” kur ariu i ndërpreu piknikun – pamjet u bënë virale në internet appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..