WhatsApp po rikthen një veçori të cilën e kishte larguar një vit më parë

WhatsApp po rikthen për përdoruesit në ueb veçorinë “View once” për foto dhe video, një funksion i cili u largua një vit më parë “për arsye sigurie”. Përdoruesit e WhatsApp mund të dërgojnë foto dhe video që mund të shikohen vetëm një herë para se të zhduken nga biseda, por...

WhatsApp po rikthen një veçori të cilën e kishte larguar një vit më parë
WhatsApp po rikthen për përdoruesit në ueb veçorinë “View once” për foto dhe video, një funksion i cili u largua një vit më parë “për arsye sigurie”. Përdoruesit e WhatsApp mund të dërgojnë foto dhe video që mund të shikohen vetëm një herë para se të zhduken nga biseda, por...