Windows 12 do të lansohet në treg verën e ardhshme?

Sipas një raporti të fundit, Windows 12 do të dalë në treg verën e ardhshme, në qershor 2024. Ky afat duket se është parashikuar për shkak të deklaratave të presidentëve të Quanta dhe Acer, të cilët ishin të ftuar në Ekspozitën e Teknologjisë Mjekësore në Tajvan më 30 nëntor. Rritja...

Windows 12 do të lansohet në treg verën e ardhshme?
Sipas një raporti të fundit, Windows 12 do të dalë në treg verën e ardhshme, në qershor 2024. Ky afat duket se është parashikuar për shkak të deklaratave të presidentëve të Quanta dhe Acer, të cilët ishin të ftuar në Ekspozitën e Teknologjisë Mjekësore në Tajvan më 30 nëntor. Rritja...