X me përqindjen më të lartë të dezinformimit, sipas studimit të Komisionit Evropian

X, dikur Twitter, ka përqindjen më të madhe të dezinformimit prej gjashtë rrjeteve të mëdha sociale, ka sugjeruar një studim i Komisionit Evropian. Komisioni ekzaminoi mbi 6,000 postime të veçanta të medieve sociale në Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, X dhe YouTube, transmeton Telegrafi. Studimi analizoi përmbajtjen në tre vende që... The post X me përqindjen më të lartë të dezinformimit, sipas studimit të Komisionit Evropian appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..

X me përqindjen më të lartë të dezinformimit, sipas studimit të Komisionit Evropian

X, dikur Twitter, ka përqindjen më të madhe të dezinformimit prej gjashtë rrjeteve të mëdha sociale, ka sugjeruar një studim i Komisionit Evropian. Komisioni ekzaminoi mbi 6,000 postime të veçanta të medieve sociale në Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, X dhe YouTube, transmeton Telegrafi. Studimi analizoi përmbajtjen në tre vende që...

The post X me përqindjen më të lartë të dezinformimit, sipas studimit të Komisionit Evropian appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..