Zbulohet emri i vajzës së dytë të Joe Jonas dhe Sophie Turner, 14 muaj pas lindjes së saj

Emri i vajzës së dytë të Joe Jonas dhe Sophie Turner më në fund është zbuluar mes divorcit të diskutueshëm të çiftit. Sipas dosjeve të kujdestarisë, të marra nga Page Six , këngëtari, 34 vjeç dhe dy herë fituesja e Emmy, 27 vjeçe, thuhet se kanë një vajzë të vogël... The post Zbulohet emri i vajzës së dytë të Joe Jonas dhe Sophie Turner, 14 muaj pas lindjes së saj appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..

Zbulohet emri i vajzës së dytë të Joe Jonas dhe Sophie Turner, 14 muaj pas lindjes së saj

Emri i vajzës së dytë të Joe Jonas dhe Sophie Turner më në fund është zbuluar mes divorcit të diskutueshëm të çiftit. Sipas dosjeve të kujdestarisë, të marra nga Page Six , këngëtari, 34 vjeç dhe dy herë fituesja e Emmy, 27 vjeçe, thuhet se kanë një vajzë të vogël...

The post Zbulohet emri i vajzës së dytë të Joe Jonas dhe Sophie Turner, 14 muaj pas lindjes së saj appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..