Jeta është shumë e shkurtër për të bërë punën e gabuar

Jeta është shumë e shkurtër për të bërë punën e gabuar, për të investuar kohë dhe përpjekje në diçka që, nuk na sjell aspak mirëqenie dhe identitet shoqëror, na çon…

Jeta është shumë e shkurtër për të bërë punën e gabuar
Jeta është shumë e shkurtër për të bërë punën e gabuar, për të investuar kohë dhe përpjekje në diçka që, nuk na sjell aspak mirëqenie dhe identitet shoqëror, na çon…