SHENDETI

bg
Komunat e Maqedonisë së Veriut ku u regjistruan më shumë lindje sesa vdekje

Komunat e Maqedonisë së Veriut ku u regjistruan më shumë...

Në Maqedoninë e Veriut është regjistruar shtim negativ natyror në tremujorin e tretë...

bg
Cila qasje është më e mirë për fëmijët hiperaktiv në shkollë

Cila qasje është më e mirë për fëmijët hiperaktiv në shkollë

Një fëmijë hiperaktiv mund të shfaqë vështirësi në ndjekjen e procesit mësimor dhe...

bg
Dhjetë shtetet me sistemin më të mirë shëndetësor në botë

Dhjetë shtetet me sistemin më të mirë shëndetësor në botë

Këto dhjetë vende ofrojnë shërbime të shkëlqyera të kujdesit shëndetësor, duke i...

bg
Fëmijët të konsumojnë më shumë pije dhe lëngje natyrale, ndërsa më pak “Prime”, rekomandoi Instituti në Maqedoninë e Veriut

Fëmijët të konsumojnë më shumë pije dhe lëngje natyrale,...

Si gjithmonë, rekomandimet tona janë që fëmijët të konsumojnë ujë dhe lëngje natyrale,...

bg
Mbi 10 mijë pacientë për 9 vjet në Repartin e Kardiologjisë Intervenuese në Tetovë, ka mungesë të personelit (Video)

Mbi 10 mijë pacientë për 9 vjet në Repartin e Kardiologjisë...

Numri i pacientëve në Repartin e Kardiologjisë Intervenuese në Tetovë është rreth...

bg
Dobitë e kungullit për shëndetin

Dobitë e kungullit për shëndetin

Kungulli është një nga perimet më të dashura të vjeshtës. Ky ushqim i pasur në vlera,...

bg
Tetë shenja që tregojnë se shikimi i fëmijës suaj është në rrezik dhe duhet të mbajë syze

Tetë shenja që tregojnë se shikimi i fëmijës suaj është...

Ekzistojnë disa shenja të cilat paralajmërojnë atë se fëmija juaj ka probleme me...

bg
A duhet të shkojë nxënësi te psikologu apo psikologu te nxënësi?!

A duhet të shkojë nxënësi te psikologu apo psikologu te...

Ministria e Arsimit, këshilltarët pedagogjikë, mësimdhënësit, planet vjetore, mujore,...

bg
RMV, mbi 420 mijë persona vuajnë nga tensioni i lartë i gjakut, nuk kanë as terapi të nevojshme

RMV, mbi 420 mijë persona vuajnë nga tensioni i lartë i...

Në evidencën e shërbimeve të mjekëve amë në vitin 2020 janë regjistruar gjithsej...

bg
Antitrupat e krijuar nga infeksioni ose vaksinat janë të mjaftueshme për t’u mbrojtur nga një lloj i ri virusi

Antitrupat e krijuar nga infeksioni ose vaksinat janë të...

Hulumtimet paraprake kanë treguar se antitrupat e krijuar si rezultat i infeksionit...

bg
Ushqimet që përkeqësojnë simptomat e diarresë

Ushqimet që përkeqësojnë simptomat e diarresë

Jashtëqitja është treguesi kryesor i jashtëm i shëndetit dhe tretjes. Falë saj,...

bg
Ushqimet e duhura për të shmangur ftohjen

Ushqimet e duhura për të shmangur ftohjen

Gjatë muajve të dimrit kur temperaturat bien, shumë njerëz fillojnë të sëmuren....

bg
Si të mbroheni nga gripi dhe ftohja këtë sezon virusesh?

Si të mbroheni nga gripi dhe ftohja këtë sezon virusesh?

Ndërsa vjeshta sjell më tepër freski, ajo sinjalizon gjithashtu edhe fillimin e...

bg
Çfarë ndjeni gjatë një ataku kardiak?

Çfarë ndjeni gjatë një ataku kardiak?

Simptomat mund të jenë të lehta, por mos u mashtroni – çdo sulm në zemër është serioz,...

bg
Cila frazë ju shkatërron autoritetin para fëmijës?

Cila frazë ju shkatërron autoritetin para fëmijës?

Psikologët pohojnë se shumë prindër priren të nënvlerësojnë vlefshmërinë e fjalëve...

bg
Ngrënia e thonjve , vesi i keq që nxit infeksione

Ngrënia e thonjve , vesi i keq që nxit infeksione

Çdo njeri në këtë planet e ka nga një ves apo zakon të keq, e këtu nuk po flasim...

This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.