Bashkëshortja e Përparim Rames kështu reagoi për vrasjet e fundit në Kosovë

Kohës së fundit Kosova është tronditur me vrasjet e dy grave Gjyljeta Ukella dhe Eriona Cokli. Me këtë rast nuk ka munguar as reagimet e shumta nga fytyrat publike, shkruan Kosovarja. Kristale Rama është bashkëshortja e kryetarit të Prishtinës e cila është ndjerë e prekur nga vrasjet e grave. Ajo ka publikuar një postim në […]

Bashkëshortja e Përparim Rames kështu reagoi për vrasjet e fundit në Kosovë

Kohës së fundit Kosova është tronditur me vrasjet e dy grave Gjyljeta Ukella dhe Eriona Cokli.

Me këtë rast nuk ka munguar as reagimet e shumta nga fytyrat publike, shkruan Kosovarja.

Kristale Rama është bashkëshortja e kryetarit të Prishtinës e cila është ndjerë e prekur nga vrasjet e grave.

Ajo ka publikuar një postim në ‘Instagram’ ku tregon së po bashkëndjen dhimbjen.