BE sinjale bashkëpunuese me qeverinë e re!

Shkup, 30 maj – Përderisa e ardhmja e vendit shihet në Bashkimin Evropian është shumë me rëndësi se çfarë raportesh dhe cili do të jetë niveli i bashkëpunimit të qeverive…

BE sinjale bashkëpunuese me qeverinë e re!
Shkup, 30 maj – Përderisa e ardhmja e vendit shihet në Bashkimin Evropian është shumë me rëndësi se çfarë raportesh dhe cili do të jetë niveli i bashkëpunimit të qeverive…