Diçka po zihet! Ilnisa dhe Meritoni takohen me Eglën, çfarë do të ndodhë me ta?

Ilnisa dhe Meritoni të cilët u përjashtuan nga gara, kanë një mundësi të dytë. Ata u lajmëruan se nëse duan të vazhdojnë garën, do duhen të presin te Dhoma e Bardhë e Big Brother dhe do të jetë publiku që do të marrë vendimin për ta nëse do kthehen apo jo në garë. Teksa shkuan […]

Diçka po zihet! Ilnisa dhe Meritoni takohen me Eglën, çfarë do të ndodhë me ta?

Ilnisa dhe Meritoni të cilët u përjashtuan nga gara, kanë një mundësi të dytë.

Ata u lajmëruan se nëse duan të vazhdojnë garën, do duhen të presin te Dhoma e Bardhë e Big Brother dhe do të jetë publiku që do të marrë vendimin për ta nëse do kthehen apo jo në garë.

Teksa shkuan te Dhoma e Bardhë, ata janë takuar me Eglën, e cila po pret aty që prej 48 orësh.