I njohur për hitet “Lean on” dhe “Loco Contigo” – DJ Snake vjen në Kosovë në festivalin Sunny Hill

Tashmë janë zbuluar disa nga yjet e famshëm që do të performojnë në Sunny Hill Festival. Black Coffe, Burnaboy, Martinez Brothers – janë vetëm disa nga artistët e famshëm që…

I njohur për hitet “Lean on” dhe “Loco Contigo” – DJ Snake vjen në Kosovë në festivalin Sunny Hill
Tashmë janë zbuluar disa nga yjet e famshëm që do të performojnë në Sunny Hill Festival. Black Coffe, Burnaboy, Martinez Brothers – janë vetëm disa nga artistët e famshëm që…