Mediat amerikane: Izraeli e njoftoi ShBA-në paraprakisht për sulmin ndaj Iranin

SHBA-së iu thanë planet e Izraelit për të goditur Iranin, por ata nuk e miratuan veprimin, thonë zyrtarë të cilët deshën të mbesin anonim. Si NBC, ashtu edhe CNN, kanë raportuar se zyrtarë që deshën të mbesin anonim duke thënë se Izraeli i dha Uashingtonit paralajmërim paraprak. “Ne nuk e miratuam përgjigjen,” citoi CNN të […]

Mediat amerikane: Izraeli e njoftoi ShBA-në paraprakisht për sulmin ndaj Iranin
mediat-amerikane:-izraeli-e-njoftoi-shba-ne-paraprakisht-per-sulmin-ndaj-iranin

mediat-amerikane:-izraeli-e-njoftoi-shba-ne-paraprakisht-per-sulmin-ndaj-iranin

SHBA-së iu thanë planet e Izraelit për të goditur Iranin, por ata nuk e miratuan veprimin, thonë zyrtarë të cilët deshën të mbesin anonim.

Si NBC, ashtu edhe CNN, kanë raportuar se zyrtarë që deshën të mbesin anonim duke thënë se Izraeli i dha Uashingtonit paralajmërim paraprak.

“Ne nuk e miratuam përgjigjen,” citoi CNN të thoshte një zyrtar.

Shtëpia e Bardhë dhe Pentagoni nuk kanë dhënë ende ndonjë koment mbi sulmin e raportuar, për të cilin Irani thotë se përbënte vetëm disa dronë.

Irani ka hedhur poshtë raportet për një sulm raketor, me një zyrtar duke thënë se “lajmet e mediave amerikane nuk janë të vërteta”.