Modaliteti i ri i lojës i iPhone e bën atë “më të shpejtë” dhe “me reagim të përmirësuar”

Apple po sjell Game Mode në pajisjet iOS si pjesë e iOS 18. Funksioni i ri u njoftua në WWDC 2024. Kur modaliteti i video-lojës është i aktivizuar, pajisja juaj…

Modaliteti i ri i lojës i iPhone e bën atë “më të shpejtë” dhe “me reagim të përmirësuar”
Apple po sjell Game Mode në pajisjet iOS si pjesë e iOS 18. Funksioni i ri u njoftua në WWDC 2024. Kur modaliteti i video-lojës është i aktivizuar, pajisja juaj…