Rozeta Hajdari raporton sot para Komisionit për Integrime Evropiane

Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari, do të raportojë sot para Komisionit për Integrime Evropiane. Ky komision do të mblidhet nga ora 14:00. Përveç raportimit të Hajdarit, do të shqyrtohet Projektligjit nr.08/L-207 për tekste shkollore, me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së. Do të shqyrtohet edhe Projektligji […]

Rozeta Hajdari raporton sot para Komisionit për Integrime Evropiane
rozeta-hajdari-raporton-sot-para-komisionit-per-integrime-evropiane

rozeta-hajdari-raporton-sot-para-komisionit-per-integrime-evropiane

Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari, do të raportojë sot para Komisionit për Integrime Evropiane.

Ky komision do të mblidhet nga ora 14:00.

Përveç raportimit të Hajdarit, do të shqyrtohet Projektligjit nr.08/L-207 për tekste shkollore, me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së.

Do të shqyrtohet edhe Projektligji për performancën energjetike të ndërtesave, me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së, si dhe Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e ligjeve që përmbajnë procedura të veçanta administrative dhe harmonizimin e tyre me ligjin nr.05/L-031 për procedurën e përgjithshme administrative, faza e dytë, me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së;