Selena Gomez thotë se prej kohësh kishte planifikuar që të adoptonte një fëmijë

Selena Gomez si duket e kishte në plan që moti të krijonte familje, edhe para se Justin Bieber dhe Hailey Bieber të ndanin lajmin se janë në pritje të fëmijës…

Selena Gomez thotë se prej kohësh kishte planifikuar që të adoptonte një fëmijë
Selena Gomez si duket e kishte në plan që moti të krijonte familje, edhe para se Justin Bieber dhe Hailey Bieber të ndanin lajmin se janë në pritje të fëmijës…