Statovci pjesë në Forumin Parlamentar të Bankës Botërore dhe Fondit Monetar Ndërkombëtar

Deputetja e Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, Jeta Statovci, është duke marrë pjesë në Forumin Parlamentar të Bankës Botërore dhe Fondit Monetar Ndërkombëtar, Washington. “Ky forum i Bankës Botërore dhe FMN-së, është një platformë që përbashkon deputetët nga 140 shtete të botës, për të ndarë përvojat mbi agjendat zhvillimore të vendeve përkatëse, rezulatetet, dhe për […]

Statovci pjesë në Forumin Parlamentar të Bankës Botërore dhe Fondit Monetar Ndërkombëtar
statovci-pjese-ne-forumin-parlamentar-te-bankes-boterore-dhe-fondit-monetar-nderkombetar

statovci-pjese-ne-forumin-parlamentar-te-bankes-boterore-dhe-fondit-monetar-nderkombetar

Deputetja e Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, Jeta Statovci, është duke marrë pjesë në Forumin Parlamentar të Bankës Botërore dhe Fondit Monetar Ndërkombëtar, Washington.

“Ky forum i Bankës Botërore dhe FMN-së, është një platformë që përbashkon deputetët nga 140 shtete të botës, për të ndarë përvojat mbi agjendat zhvillimore të vendeve përkatëse, rezulatetet, dhe për të përcatuar agjendat globale mbi sfidat ekonomike të kohës”, shkroi ajo në Facebook.

“Përgjate kësaj ngjarje të një rëndesie ndërkomëtare, do kem nderin të jem paneliste së bashku me deputetë nga Franca dhe Ukraina, për te diskutuar mbi rolin parlamentar për qeverisje të mirë. Gjithashtu, si anëtare e Komitetit global të deputetëve të rinjë, do moderoj panelin për agjendën e gjelber dhe krijimin e vendëve të punës për të rinjët!”, shtoi Statovci.