“Stiv Naumov” është shndërruar në xhungël, konvikti ka humbur shkëlqimin e tij të dikurshëm (Galeri)

Ferra, gjemba dhe bar i pakositur, në disa vende, i lartë deri në një metër, e bëjnë të shëmtuar kompleksin e konviktit studentor “Stiv Naumov” në komunën Gazi Babë të Shkupit. Dikur një rezidencë studentore e mirëmbajtur dhe piktoreske, në pranverë i ngjan një ndërtese të lënë pas dore dhe të harruar, me një ambient […]

“Stiv Naumov” është shndërruar në xhungël, konvikti ka humbur shkëlqimin e tij të dikurshëm (Galeri)
Konvikti Stiv Naumov. Foto: Meta.mk (maj 2024)