Videoja e Messit bëhet virale teksa flet për herë të parë anglisht në promo-n e filmit “Bad Boys”

Shumë fansa po e dëgjojnë Lionel Messin të flasë anglisht për herë të parë pasi ai iu bashkua aktorëve të Hollivudit, Will Smith dhe Martin Lawrence, në promovimin e filmit…

Videoja e Messit bëhet virale teksa flet për herë të parë anglisht në promo-n e filmit “Bad Boys”
Shumë fansa po e dëgjojnë Lionel Messin të flasë anglisht për herë të parë pasi ai iu bashkua aktorëve të Hollivudit, Will Smith dhe Martin Lawrence, në promovimin e filmit…