Bekim Qoku: Struga dikur djep i kulturës dhe i dijes, sot është bërë i “listave të zeza”

“Nuk mund të korrputojnë kaq lehtë vullnetin e struganëve, se dinjiteti i struganit nuk është në shitje. Struga frymëzimi i qytetit poetik, tani është frymëzuar nga trishtimi, shpresa nga dëshpërimi, The post Bekim Qoku: Struga dikur djep i kulturës dhe i dijes, sot është bërë i “listave të zeza” appeared first on FLAKA, në çdo lajm... .

Bekim Qoku: Struga dikur djep i kulturës dhe i dijes, sot është bërë i “listave të zeza”

“Nuk mund të korrputojnë kaq lehtë vullnetin e struganëve, se dinjiteti i struganit nuk është në shitje. Struga frymëzimi i qytetit poetik, tani është frymëzuar nga trishtimi, shpresa nga dëshpërimi, qëndresa nga ikja. Struga djep i kulturës dhe i dijes, sot është bërë i shitjes së diplomave dhe i listave të zeza. Struganët nuk kanë nevojë ta kapërdijnë këtë turp dhe mjerim, por ta kthejmë shpresën e atdhedashurisë”, u shpreh Qoku. /SHENJA/

The post Bekim Qoku: Struga dikur djep i kulturës dhe i dijes, sot është bërë i “listave të zeza” appeared first on FLAKA, në çdo lajm... .