Deri në fund të ditës mot i paqëndrueshëm me shi, bubullima dhe breshër

Shkup, 30 maj – Sinoptikanët paralajmërojnë se sot nga orët e mesditës, veçanërisht në pjesën perëndimore dhe lindore, moti do të jetë i paqëndrueshëm me shi të rrëmbyeshëm, bubullima dhe kushte…

Deri në fund të ditës mot i paqëndrueshëm me shi, bubullima dhe breshër
Shkup, 30 maj – Sinoptikanët paralajmërojnë se sot nga orët e mesditës, veçanërisht në pjesën perëndimore dhe lindore, moti do të jetë i paqëndrueshëm me shi të rrëmbyeshëm, bubullima dhe kushte…