Regjistrimi i popullsisë, ASK-ja mban konferencë

Agjencia e Statistikave të Kosovës ka paraparë sot një konferencë për media. Ata në këtë konferencë do të tregojnë për ecurinë e Regjistrimit të Popullsisë, Ekonomive Familjare dhe Banesave në Kosovë. Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) mban konferencë për medie, lidhur me ecurinë e procesit të Regjistrimit të Popullsisë, Ekonomive Familjare dhe Banesave në […]

Regjistrimi i popullsisë, ASK-ja mban konferencë
regjistrimi-i-popullsise,-ask-ja-mban-konference

regjistrimi-i-popullsise,-ask-ja-mban-konference

Agjencia e Statistikave të Kosovës ka paraparë sot një konferencë për media.

Ata në këtë konferencë do të tregojnë për ecurinë e Regjistrimit të Popullsisë, Ekonomive Familjare dhe Banesave në Kosovë.

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) mban konferencë për medie, lidhur me ecurinë e procesit të Regjistrimit të Popullsisë, Ekonomive Familjare dhe Banesave në Kosovë.

Përndryshe, regjistrimi i popullsisë ka filluar më 5 prill të këtij muaji, dhe do të zgjasë deri më 17 maj.