Banorët e një fshati në Angli në hall nga pulat – ankohen edhe në “nivele të larta të pushtetit”

Fshatarët po përballën me një tufë prej rreth 100 pulash të egra që e kanë bërë jetën “ferr” – duke i mbajtur njerëzit zgjuar natën dhe duke shkatërruar kopshtet. Sipas…

Banorët e një fshati në Angli në hall nga pulat – ankohen edhe në “nivele të larta të pushtetit”
Fshatarët po përballën me një tufë prej rreth 100 pulash të egra që e kanë bërë jetën “ferr” – duke i mbajtur njerëzit zgjuar natën dhe duke shkatërruar kopshtet. Sipas…