Elon Musk “përplaset” me shefin e AI të Meta-s pas përpjekjeve për të rekrutuar punëtorë për xAI

Elon Musk ka nxitur një “përplasje” të radhës me shefin e AI të Meta-s, Yann LeCun. Dhe shkencëtari kryesor i Meta-s për inteligjencën artificiale, u përgjigj ndaj Musk në X…

Elon Musk “përplaset” me shefin e AI të Meta-s pas përpjekjeve për të rekrutuar punëtorë për xAI
Elon Musk ka nxitur një “përplasje” të radhës me shefin e AI të Meta-s, Yann LeCun. Dhe shkencëtari kryesor i Meta-s për inteligjencën artificiale, u përgjigj ndaj Musk në X…