Fituesja e çmimit Nobel i quan Mark Zuckerbergun dhe Elon Muskun “diktatorë”

Gazetarja Maria Ressa u ka dhënë epitete “interesante” Mark Zuckerberg dhe Elon Musk në një fjalim në festivalin letrar Hay në Powys, shkruan The Guardian. “Vëllezërit e teknologjisë si Mark…

Fituesja e çmimit Nobel i quan Mark Zuckerbergun dhe Elon Muskun “diktatorë”
Gazetarja Maria Ressa u ka dhënë epitete “interesante” Mark Zuckerberg dhe Elon Musk në një fjalim në festivalin letrar Hay në Powys, shkruan The Guardian. “Vëllezërit e teknologjisë si Mark…