Kjo është gjendja e Teuta Selimit pas telasheve në familje

Këngëtarja Teuta Selimi së fundi nuk është folir e përfolur vetëm për karrieren e saj muzikore. Zhvillimet fatkeqe në jetën personale të këngëtares kanë bërë që ajo të vendoset në qendër të vëmendjes. Siç u rapprtua gjithëandej në media, ylli i muzikës ka qenë pre e dhunës në familje, për çka merret vesh se ajo […]

Kjo është gjendja e Teuta Selimit pas telasheve në familje

Këngëtarja Teuta Selimi së fundi nuk është folir e përfolur vetëm për karrieren e saj muzikore.

Zhvillimet fatkeqe në jetën personale të këngëtares kanë bërë që ajo të vendoset në qendër të vëmendjes.

Siç u rapprtua gjithëandej në media, ylli i muzikës ka qenë pre e dhunës në familje, për çka merret vesh se ajo ka bërë denoncim në organet kompetente, shkruan “Kosovarja”.

Pas rastit në fjalë, Teuta nuk ka postuar fotografi ose nuk ka thënë diçka që lidhet direkt me të dhe jetën e saj.