KRU “Prishtina” paralajmëron aksion të madh të shkyçjeve për nesër: S’ka ujë të pijshëm pa paguar faturat

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka paralajmëruar se nesër do të zhvillojë aksion të madh të shkyçjeve në Prishtinë, për borxhlinjtë e mëdhenjë të shërbimeve të ujit dhe konsumatorët ilegalë. Aksioni do të fillojë nga ora 10:30. “Nesër 15 maj 2024, e mërkurë duke filluar nga ora 10:30 do të kemi aksion të madh me […]

KRU “Prishtina” paralajmëron aksion të madh të shkyçjeve për nesër: S’ka ujë të pijshëm pa paguar faturat
kru-“prishtina”-paralajmeron-aksion-te-madh-te-shkycjeve-per-neser:-s’ka-uje-te-pijshem-pa-paguar-faturat

kru-“prishtina”-paralajmeron-aksion-te-madh-te-shkycjeve-per-neser:-s’ka-uje-te-pijshem-pa-paguar-faturat

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka paralajmëruar se nesër do të zhvillojë aksion të madh të shkyçjeve në Prishtinë, për borxhlinjtë e mëdhenjë të shërbimeve të ujit dhe konsumatorët ilegalë.

Aksioni do të fillojë nga ora 10:30.

“Nesër 15 maj 2024, e mërkurë duke filluar nga ora 10:30 do të kemi aksion të madh me disa ekipe të shkyçjes dhe inspektorë, me fokus konsumatorët që kanë borxhe tejet të mëdha në komunën e Prishtinës. Në këtë aksion do të asistojë edhe Policia e Republikës së Kosovës. Nisja bëhet nga objekti i KRU”Prishtina” SH.A.”, thuhet në njoftim.

KRU “Prishtina” kujton se borxhi ndaj shërbimeve të ujit është mbi 45 milionë euro

“Nuk ka ujë të pijshëm pa paguar faturat e ujit!”, thuhet në njoftim.