Lëvizja FOL organizon konferencën “Sfidat e zbatimit të Ligjit për përgjegjësinë disiplinore të gjyqtarëve dhe prokurorëve”

Lëvizja FOL sot organizon konferencën “Sfidat e zbatimit të Ligjit për përgjegjësinë disiplinore të gjyqtarëve dhe prokurorëve”. Aty do të prezantohen gjetjet e raportit “Informimi dhe perceptimi i qytetarëve lidhur me paraqitjen e ankesave disiplinore ndaj gjyqtarëve dhe prokurorëve”. Pjesëmarrse do të jetë dhe ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu. Ngjarja zhvillohet nga ora 10:00, në […]

Lëvizja FOL organizon konferencën “Sfidat e zbatimit të Ligjit për përgjegjësinë disiplinore të gjyqtarëve dhe prokurorëve”
levizja-fol-organizon-konferencen-“sfidat-e-zbatimit-te-ligjit-per-pergjegjesine-disiplinore-te-gjyqtareve-dhe-prokuroreve”

levizja-fol-organizon-konferencen-“sfidat-e-zbatimit-te-ligjit-per-pergjegjesine-disiplinore-te-gjyqtareve-dhe-prokuroreve”

Lëvizja FOL sot organizon konferencën “Sfidat e zbatimit të Ligjit për përgjegjësinë disiplinore të gjyqtarëve dhe prokurorëve”.

Aty do të prezantohen gjetjet e raportit “Informimi dhe perceptimi i qytetarëve lidhur me paraqitjen e ankesave disiplinore ndaj gjyqtarëve dhe prokurorëve”.

Pjesëmarrse do të jetë dhe ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu.

Ngjarja zhvillohet nga ora 10:00, në Hotelin “Swiss Diamond” në Prishtinë.