PLD: Ndryshimet kushtetuese duhet të jenë kriter për hyrje në BE, jo për pazare politike

Shkup, 30 maj – Procesi i ndryshimeve kushtetuese në Maqedoni është kyç për përparimin e vendit në integrimin në Bashkimin Evropian dhe pikërisht për këtë arsye ndryshimet që janë të…

PLD: Ndryshimet kushtetuese duhet të jenë kriter për hyrje në BE, jo për pazare politike
Shkup, 30 maj – Procesi i ndryshimeve kushtetuese në Maqedoni është kyç për përparimin e vendit në integrimin në Bashkimin Evropian dhe pikërisht për këtë arsye ndryshimet që janë të…