PSD-ja dorëzon kallëzim penal ndaj Liburn Aliut

Partia Socialdemokrate ka dorëzuar kallëzim penal në Prokurorinë Speciale ndaj ministrit të Ambientit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu, nën dyshimet se i kanë shkaktuar Kosovës dhjetëra miliona euro dëme duke ua shlyer borxhin në forma të kundërligjshme kompanive që merren me ambalazhimin e ujit në Kosovë, raporton Ekonomia Online.

PSD-ja dorëzon kallëzim penal ndaj Liburn Aliut
psd-ja-dorezon-kallezim-penal-ndaj-liburn-aliut

psd-ja-dorezon-kallezim-penal-ndaj-liburn-aliut

Partia Socialdemokrate ka dorëzuar kallëzim penal në Prokurorinë Speciale ndaj ministrit të Ambientit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu, nën dyshimet se i kanë shkaktuar Kosovës dhjetëra miliona euro dëme duke ua shlyer borxhin në forma të kundërligjshme kompanive që merren me ambalazhimin e ujit në Kosovë, raporton Ekonomia Online.