Ushtrohet dhunë në një familje në Fushë Kosovë, arrestohet personi

Një person është arrestuar nga Policia e Kosovës, pasi i njëjti ka ushtruar dhunë ndaj viktimës femër. Me vendim të Prokurorit i njëjti është dërguar në mbajtje, shkruan FrontOnline. Njofitmi i Policisë: Fushë Kosovë/18.04.2024-17:00 Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar pasi i njëjti kishte kanosur verbalisht dhe shqetësuar viktimën femër kosovare. Me vendim të prokurorit […]

Ushtrohet dhunë në një familje në Fushë Kosovë, arrestohet personi
ushtrohet-dhune-ne-nje-familje-ne-fushe-kosove,-arrestohet-personi

ushtrohet-dhune-ne-nje-familje-ne-fushe-kosove,-arrestohet-personi

Një person është arrestuar nga Policia e Kosovës, pasi i njëjti ka ushtruar dhunë ndaj viktimës femër. Me vendim të Prokurorit i njëjti është dërguar në mbajtje, shkruan FrontOnline.

Njofitmi i Policisë:

Fushë Kosovë/18.04.2024-17:00 Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar pasi i njëjti kishte kanosur verbalisht dhe shqetësuar viktimën femër kosovare. Me vendim të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje.