Ageler: Siguria energjetike dhe energjia e gjelbër janë prioritete që duhet t’i tejkalojnë politikat partiake

Shkup, 11 qershor – Siguria energjetike dhe energjia e gjelbër janë dy prioritetet që do duhet të tejkalojnë politikat partiake, porositi sot ambasadorja amerikane në vend, Anxhela Ageler. Duke iu drejtuar…

Ageler: Siguria energjetike dhe energjia e gjelbër janë prioritete që duhet t’i tejkalojnë politikat partiake
Shkup, 11 qershor – Siguria energjetike dhe energjia e gjelbër janë dy prioritetet që do duhet të tejkalojnë politikat partiake, porositi sot ambasadorja amerikane në vend, Anxhela Ageler. Duke iu drejtuar…