Bordi i ZRRE-së mblidhet nesër, 120 pika në rendin e ditës

Bordi i Zyrës së Rregullatorit të Energjisë, do të mblidhet nesër me fillim nga ora 14:00. Në rend dite janë 120 pika, ndër të cilat edhe shqyrtimi i një kërkese të Ministrisë së Ekonomisë, derisa të tjerat janë kërkesa për marrje të autorizimit për vet-konsum të personave juridik dhe fizik. Në këtë mbledhje do të […]

Bordi i ZRRE-së mblidhet nesër, 120 pika në rendin e ditës
bordi-i-zrre-se-mblidhet-neser,-120-pika-ne-rendin-e-dites

bordi-i-zrre-se-mblidhet-neser,-120-pika-ne-rendin-e-dites

Bordi i Zyrës së Rregullatorit të Energjisë, do të mblidhet nesër me fillim nga ora 14:00.

Në rend dite janë 120 pika, ndër të cilat edhe shqyrtimi i një kërkese të Ministrisë së Ekonomisë, derisa të tjerat janë kërkesa për marrje të autorizimit për vet-konsum të personave juridik dhe fizik.

Në këtë mbledhje do të shqyrtohen edhe ankesat e konsumatorëve.