Kryeshefi i KOSTT-it: Në kohë rekorde do të kthehet furnizimi me energji elektrike për zonat që kanë mbetur pa furnizim

Kryeshefi i KOSTT, Evetar Zeqiri ka njoftuar se të gjitha ekipet janë duke punuar pa ndërprerë dhe në bashkëpunim edhe me ekipet e KED-së për tëjkaluar situatën e krijuar nënstacionin Prishtina 3 pas avarisë që ndodhi dje. “Përshkak të zjarrit të shkaktuar dje, ekipet nuk kanë mundur të intervenojnë menjeherë pa u krijuar kushtet e […]

Kryeshefi i KOSTT-it: Në kohë rekorde do të kthehet furnizimi me energji elektrike për zonat që kanë mbetur pa furnizim
kryeshefi-i-kostt-it:-ne-kohe-rekorde-do-te-kthehet-furnizimi-me-energji-elektrike-per-zonat-qe-kane-mbetur-pa-furnizim

kryeshefi-i-kostt-it:-ne-kohe-rekorde-do-te-kthehet-furnizimi-me-energji-elektrike-per-zonat-qe-kane-mbetur-pa-furnizim

Kryeshefi i KOSTT, Evetar Zeqiri ka njoftuar se të gjitha ekipet janë duke punuar pa ndërprerë dhe në bashkëpunim edhe me ekipet e KED-së për tëjkaluar situatën e krijuar nënstacionin Prishtina 3 pas avarisë që ndodhi dje.

“Përshkak të zjarrit të shkaktuar dje, ekipet nuk kanë mundur të intervenojnë menjeherë pa u krijuar kushtet e nevojshme”, ka shkruar ndër të tjera ai.