Pendarovski: Nuk kemi vite të reja për të humbur, duhet sa më shpejt të bëhemi shtet anëtar i BE-së

Nuk kemi 20 vite të tjera për të pritur, por duhet të hedhim hapat e mëtejshëm, në mënyrë që “A jeni për Evropën?” Të jesh pro Evropës do të thotë The post Pendarovski: Nuk kemi vite të reja për të humbur, duhet sa më shpejt të bëhemi shtet anëtar i BE-së appeared first on FLAKA, në çdo lajm... .

Pendarovski: Nuk kemi vite të reja për të humbur, duhet sa më shpejt të bëhemi shtet anëtar i BE-së

Nuk kemi 20 vite të tjera për të pritur, por duhet të hedhim hapat e mëtejshëm, në mënyrë që “A jeni për Evropën?” Të jesh pro Evropës do të thotë të jesh për një jetë më të mirë, ka thënë sot kandidati për president Stevo Pendarovski para qytetarëve të komunës së Çeshinovës-Obleshevës.

Është mirë të jesh anëtar i BE-së, kur je anëtar i BE-së merr fonde të mëdha nga fondet evropiane, fillimisht për bujqësinë e më pas për infrastrukturën. BE-ja jep para serioze për të siguruar zhvillim të balancuar rajonal në mënyrë që një rajon të mos jetë shumë i pasur e dikush shumë i varfër dhe për këtë është e rëndësishme që ne të bëhemi shtet anëtar i BE-së”, tha Pendarovski.

Por, shtoi ai, opozita bllokon rrugën drejt BE-së, kundërshton marrëveshjet, me pretekstin se do të bëjë marrëveshje të reja, që gjoja do të jenë më të mira.

“Thonë, kjo nuk na kushton, ne do të bëjmë kontrata të reja. Ndërsa ato marrëveshje i bëjnë, duke supozuar se do të jenë më të mira, gjë që nuk do të jetë kështu dhe ata pak të rinj që janë në vend do të shpërngulen nga këtu”, theksoi Pendarovski.

Pendarovski tha se gjërat do të ndryshojnë për mirë vetëm nëse të gjithë i përkushtohen asaj që është e rëndësishme për qytetarët dhe shtetin dhe kërkoi nga të pranishmit që të mbështesin zgjedhjet e 24 prillit.

The post Pendarovski: Nuk kemi vite të reja për të humbur, duhet sa më shpejt të bëhemi shtet anëtar i BE-së appeared first on FLAKA, në çdo lajm... .