Vjen lajmi i shumëpritur nga Adri dhe Iliriana

U bën të njohur si banorë të shtëpisë me të famshme në Kosovë. Ardi dhe Iliriana po e shijojnë suksesin qe morën nga BBVK2. Të vetëdijshëm për këtë ata po vazhdojnë të jenë aktiv nëpër koncerte dhe në sjelljen e projekteve të reja, raporton ORAinfo. ‘Yjet’ qe projekti i parë dhe deri tani i vetëm […]

Vjen lajmi i shumëpritur nga Adri dhe Iliriana

U bën të njohur si banorë të shtëpisë me të famshme në Kosovë.

Ardi dhe Iliriana po e shijojnë suksesin qe morën nga BBVK2.

Të vetëdijshëm për këtë ata po vazhdojnë të jenë aktiv nëpër koncerte dhe në sjelljen e projekteve të reja, raporton ORAinfo.

‘Yjet’ qe projekti i parë dhe deri tani i vetëm nga Adri dhe Iliriana pas daljes nga Big Brother VIP Kosova.

Çifti që morën zemrat e shqiptarëve me modelin e treguar por edhe lojën në rrafsh 99 ditë, janë gati për këngën e re.