Filipçe: Tani është koha për të menduar me gjakftohtësi, sepse vendimet e zgjedhjeve do të kenë pasoja të mëdha për të ardhmen

Ai theksoi se LSDM-ja ka pasur një mandat të vështirë në shtatë vitet e kaluara, katër prej të cilave janë shpenzuar në tri kriza, atë të Covid-it, atë ekonomike dhe The post Filipçe: Tani është koha për të menduar me gjakftohtësi, sepse vendimet e zgjedhjeve do të kenë pasoja të mëdha për të ardhmen appeared first on FLAKA, në çdo lajm... .

Filipçe: Tani është koha për të menduar me gjakftohtësi, sepse vendimet e zgjedhjeve do të kenë pasoja të mëdha për të ardhmen

Ai theksoi se LSDM-ja ka pasur një mandat të vështirë në shtatë vitet e kaluara, katër prej të cilave janë shpenzuar në tri kriza, atë të Covid-it, atë ekonomike dhe atë energjetike. Për dallim nga kjo, theksoi Filipçe, VMRO-DPMNE në vitet e kaluara vetëm i bllokoi dhe i frikësonte qytetarët me lajme të rreme, përcjell FLAKA.

Jam i nderuar të jem bartës i listës në njësinë zgjedhore katër, por në të njëjtën kohë kam përgjegjësi për atë që do të ndodhë me vendin tonë në të ardhmen, si do të jetojnë qytetarët në të, nëse do të kenë një jetë të qetë. Unë e pranoj atë përgjegjësi. Mund të ulem anash dhe të them se nuk më intereson politika, por e di që shumë gjëra varen nga politika, tha sonte në Demir Kapi Venko Filipçe, bartësi i listës zgjedhore të LSDM-së dhe Koalicionit për Ardhmëri Evropiane në NJZ4.

“Si mjeke e di se sa e rëndësishme është të jesh në dispozicion të qytetarëve kur ata kanë nevojë për ty. Ju premtoj se kur të bëhem deputet do të jem në dispozicionin tuaj, për shqetësimet, hallet, idetë dhe sugjerimet tuaja. Unë nuk bëj dallim mes njerëzve në një bazë, kështu do të sillem në politikë, sepse para së gjithash jemi njerëz, pastaj gjithçka tjetër”, tha Filipçe.

Ai theksoi se LSDM-ja ka pasur një mandat të vështirë në shtatë vitet e kaluara, katër prej të cilave janë shpenzuar në tri kriza, atë të Covid-it, atë ekonomike dhe atë energjetike.

“Por në ato vite krize, ne treguam se si të mbroheshin interesat e qytetarëve dhe të shtetit. Ne sollëm nëntë paketa masash kundër krizës. Treguam se si realizohen synimet dhe interesat strategjike të shtetit, u bëmë anëtare e NATO-s, ruajtëm ekonominë, ruajtëm identitetin kombëtar, gjuhën dhe kulturën. LSDM mund të thotë me kokën lart se ka udhëhequr politika korrekte në interes të të gjithë qytetarëve në kushtet e krizës botërore”, tha Filipçe.

Kundër kësaj, theksoi ai, VMRO-DPMNE-ja në vitet e kaluara vetëm i ka bllokuar dhe frikësuar qytetarët me lajme të rreme.

“Bllokuan ligjet, bllokuan masat kundër krizës dhe tani po bllokojnë edhe integrimin evropian të vendit. Dhe pse: Sepse ata nuk do të dinin si ta trajtonin situatën nëse ne bëhemi anëtarë të BE-së. Ata dinë të bëjnë politikë vetëm nëse Maqedonia është në baltë poshtë, vetëm nëse Maqedonia ndahet dhe izolohet dhe lihet në mëshirën e tyre. Me VMRO-DPMNE-në nuk ka përparim, nuk u shkon për shtat”, theksoi Filipçe.

Ai u bëri thirrje qytetarëve që të dalin masivisht në zgjedhje sepse “duhet të zgjedhim me mençuri, tani është koha të mendojmë me gjakftohtësi, sepse vendimet do të kenë pasoja të mëdha në të ardhmen”. FLAKA

The post Filipçe: Tani është koha për të menduar me gjakftohtësi, sepse vendimet e zgjedhjeve do të kenë pasoja të mëdha për të ardhmen appeared first on FLAKA, në çdo lajm... .