Ja çka pritet të ndodh sot në Kosovë

Ngjarjet kryesore të ditës në Kosovë.

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, takohet me kryetarin e LDK-së, Isa Mustafa. (Selia e LDK-së, Prishtinë, ora 9.00)

Organizata YMCA dhe SIT, prezantojë rezultatet e hulumtimit në Ballkanin Perëndimor për përfshirjen e lëndës për aftësi për jetë në shkolla të mesme. (Sheshi “Skënderbeu”, Prishtinë, ora 9.00)

Instituti Demokraci për Zhvillim (D4D) lanson raportin “Mobiliteti i fuqisë punëtore: Një qasje nga poshtë-lart”. (Hotel “Sëiss Diamond”, Prishtinë, ora 10.00)

Kuvendi Komunal i Gjilanit mban seancën e rregullt. (Salla e Kuvendit komunal, Gjilan, ora 10.00)

Kryetari i Rahovecit Smajl Latifi debat me qytetarë për gjashtëmujorin e parë 2020. (Kuvendi Komunal, Rahovec, ora 10.00)

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, takohet me kryetarin e AAK-së, Ramush Haradinaj. (Selia e AAK-së, Prishtinë, ora 11.00)

Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj viziton Komunën e Podujevës. (Objekti i komunës, ora 11.00)

UNDP do t’i dorëzojë pesë qen Njësisë K9 të Policisë së Kosovës (PK). (Selia e Policisë së Kosovës, ora 11:00)

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, takohet me kryetarin e AKR-së, Behgjet Pacolli. (Selia e AKR-së, Prishtinë, ora 12.00)

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, takohet me kryetarin e Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti. (Komuna e Prishtinës, ora 13.00).