cila

cila

64
SHOWBIZ
Në klanin Kardashian është e vështirë të zgjedhësh kush është më seksi. Kendall, 19 vjeç, dhe Kylie Jenner, 17 vjec, u fotografuan duke pushuar në një pishinë private. ...
Comments Off on Cila nga këto motra duket më ….?(foto)

dhune7
KURIOZITETE
Valerie Jackson është një nënë e re nga Las Vegasi, e cila paragjykohet nga njerëzit në rrugë si një nënë e dhunshme. Kjo pasi djali i saj vuan ...
Comments Off on Akuzohet për dhunimin e fëmijës, ja cila është e vërteta