KOSOVA

Policia bllokon lëvizjen në këtë aks rrugor për një javë, zbuloni arsyen

Policia e shtetit ka publikuar njoftimin në faqen e saj zyrtare, për të gjithë drejtuesit e automjeteve, se për shkak të punimeve që do të kryhen në ndërtimin e segmentit rrugor Orikum-Palasë. Ky segment rrugor do të jetë i kufizuar në të dyja krahët, për të gjitha kategoritë e mjeteve duke filluar që sot në orën 21:00 të mbrëmjes, e deri në orën 05:00 të mëngjesit.

Sipas njoftimit, ky bllokim do të jetë për të gjitha kategoritë e mjeteve dhe do të përsëritet çdo ditë përgjatë orëve të natës deri të Shtunën tjetër 19 Tetor 2019.

Gjithashtu Policia i bën thirrje të gjithë drejtuesve të mjeteve që të evitojnë këtë aks rrugor përgjatë 8 orëve të natës ose të zgjedhin rrugë të tjera alternative.

Policia e shtetit ka publikuar njoftimin në faqen e saj zyrtare, për të gjithë drejtuesit e automjeteve, se për shkak të punimeve që do të kryhen në ndërtimin e segmentit rrugor Orikum-Palasë. Ky segment rrugor do të jetë i kufizuar në të dyja krahët, për të gjitha kategoritë e mjeteve duke filluar që sot në orën 21:00 të mbrëmjes, e deri në orën 05:00 të mëngjesit.

Sipas njoftimit, ky bllokim do të jetë për të gjitha kategoritë e mjeteve dhe do të përsëritet çdo ditë përgjatë orëve të natës deri të Shtunën tjetër 19 Tetor 2019.

Gjithashtu Policia i bën thirrje të gjithë drejtuesve të mjeteve që të evitojnë këtë aks rrugor përgjatë 8 orëve të natës ose të zgjedhin rrugë të tjera alternative.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top