Lajmi i fundit: Zyrtarët e Dhomave të Specializuara shkojnë në zyrat e OVL-UÇK-së

Zyrtarët e Dhomave të Specializuara hynë në zyrat e OVL-UÇK-së.

Në zyrat e OVL-UÇK-së kanë arritur zyrtarë të Dhomave të Specializuara të cilët kanë ardhur për të marrë dosjet e pranuara dje nga kjo organizatë.

Dy zyrtarët e Dhomave të Specializuara tashme janë në takim me kryetarin e OVL-UÇK-së, Hysni Gucati dhe nënkryetarin Nasim Haradinaj.

Mediat nuk po lejohen të hyjnë brenda.

Nënkryetari i Organizatës së Veteranëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Nasim Haradinaj më herët tha se gjatë ditës së sotme po presin që zyrtarë të Dhomave të Specializuara të vijnë në zyrat e OVL-UÇK-së për të marrë dosjet e pranuara mbrëmë nga kjo organizatë, që janë dokumente të Gjykatës Speciale.

Haradinaj ka thënë se këto dosje nuk do ua dorëzojnë atyre pa praninë e gjykatës apo Policisë së Kosovës.