BIZNES

Ekonomiste me 6 gjuhë të huaja, lë bankën dhe i futet…(Fotot)

Shumë njerëz fjalën “influencues Instagrami” nuk e lidhin me intelektin, e disa të tjerë, madje, e lidhin me të qenit sipërfaqësor. Por Ksenia Çoumi, është një influencuese që flet gjashtë gjuhë të huaja dhe që refuzoi një punë të nivelit të lartë në bankë për të vazhduar me INstagramin.

“Ka shumë njerëz që bëhen influencues, por nuancat mes tyre janë të pafundme. Mund të jenë vërtet të cekët e sipërfaqësorë, por edhe inteligjentë e sipërmarrës”, thotë vajza nga Rusia.

Shumë njerëz fjalën “influencues Instagrami” nuk e lidhin me intelektin, e disa të tjerë, madje, e lidhin me të qenit sipërfaqësor. Por Ksenia Çoumi, është një influencuese që flet gjashtë gjuhë të huaja dhe që refuzoi një punë të nivelit të lartë në bankë për të vazhduar me INstagramin.

“Ka shumë njerëz që bëhen influencues, por nuancat mes tyre janë të pafundme. Mund të jenë vërtet të cekët e sipërfaqësorë, por edhe inteligjentë e sipërmarrës”, thotë vajza nga Rusia.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

Loading...
To Top